Komplet vejeløsning til Baggegård Minkfarm

FarmGain skal hjælpe Baggegård minkfarm med at sikre større overblik over produktionen

Baggegård Mink i Ringkøbing er en minkfarm med 4600 tæver. Allan Pedersen, som ejer Baggegård minkfarm, har drevet minkfarmen siden 1980. Han driver farmen sammen med datteren Maria, som på sigt skal overtage farmen. Ud over Allan og Maria er der ansat 2 medarbejdere.

FarmGain´s analyseværktøj, GainOnline, skal give Allan og Maria et samlet overblik

Baggegård Mink har investeret i FarmGains minkvægte, hvor én vejløsning består af 6 vægte, som kan differentiere, hvilken køn der er tale om. Softwaren i hovedstyringen sikrer, at det kun er vægtregistreringer, som matcher minkens alder og tidligere vægtregistreringer, der leveres til vækstkurven i analyseværktøjet GainOnline. Det sikrer præcise og valide data.

GainOnline skal medvirke til at optimere den fremadrettede produktion

Med minkvægten får Baggegård minkfarm ikke alene et optimalt overblik over minkenes vægt og trivsel, men får også nogle yderst præcise og valide data, som gør at Allan og Maria kan reagere hurtigt ved f.eks. sygdomsudbrud. Og sammenligne vægtudviklingen med andre faktorer såsom køn, type, klima, fodertyper, mv.

Det er lettere at veje dyrene i vejeholdene, da vi ikke skal tage dem ud af buret for at veje dem, hvorved dyrene stresses. Det er godt nok de dyreste vægte jeg nogensinde har købt, men jeg kan se mulighederne i at få et bedre overblik over dyrenes tilvækst og trivsel, og at vi kan få en del brugbare informationer ud af farm management løsningen, som følger med systemet.

Allan Pedersen
Ejer af Baggegård minkfarm

Denne hjemmeside anvender cookies, for at sikre dig den bedste oplevelse. Læse mere.