Derfor er vi din foretrukne samarbejdspartner

FarmGain er svineproducenternes og minkavlernes foretrukne samarbejdspartner, når det handler om at sikre dyrenes trivsel, optimere produktionen samt spare tid og ressourcer på administrative opgaver. FarmGain anvender den mest moderne produktionsteknologi, så vi lever op til både vores egen og kundernes stigende krav til kvalitet og funktionalitet.

Vi kender branchen og dermed vores kunders behov

Grundet vores mange års erfaring i branchen, og ikke mindst vores samarbejde med nogle af verdens førende svineproducenter og minkavlere, kender vi til de forskellige faser og procedurer i branchen. Vi kender vores kunders behov, og ved hvor vigtigt det er at have en samarbejdspartner, som kender branchen og de udfordringer den står overfor. 

Vi skaber overblik over dine produktionsdata

Med FarmGain har du altid et præcist og overskueligt overblik over samtlige produktionsdata, så du hurtigt kan foretage de nødvendige justeringer, som i sidste ende forbedrer din bundlinje. Med analyseværktøjet GainOnline kan vi sammenligne data på tværs af forskellige områder, og analysere, hvordan du kan optimere produktionen og automatisere manuelle arbejdsprocesser. 

Vi leverer intelligente totalløsninger, som letter dit arbejde

FarmGain er en international producent af intelligente løsninger til verdens førende svineproducenter og minkavlere. Vores mål er at gøre arbejdsrutinerne nemmere og mere simple uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vi stopper ikke her…

Vi bliver ved med at videreudvikle vores produkter og løsninger, så vi hele tiden er sikre på at være de bedste i branchen. Det gør vi ved at sammenligne alle vores data og gennem feedback fra vores kunder. På den baggrund kan vi videreudvikle vores produkter til gavn for dig og din forretning.

Denne hjemmeside anvender cookies, for at sikre dig den bedste oplevelse. Læse mere.