Farm management til mink

Få overblik over din minkproduktion

I takt med, at minkfarmene bliver større og større, er behovet for at holde styr på alle registreringerne vokset. Derfor har vi, i samarbejde med nogle af verdens førende minkavlere, udviklet analyseværktøjet GainOnline, som giver dig overblik over din minkfarm, og sikrer størst muligt udbytte af dit produktionsapparat. 

Optimér dine minks vægt og foderforbrug

Med data fra fodervægten, sammenholdt med data fra FarmGains vægtsystemer, får du et præcist og visuelt overblik over dine minks nuværende vægt samt dine foderblandingers virkningsgrad i vejeholdet. Den viden kan du bruge til at optimere den næste foderleverance ved at indrapportere dataen til minkfodercentralen via app’en. Det er både nemt og effektivt.

GainOnline giver dig præcis og detaljeret information over din minkfarms foder-, vand- og medicinforbrug, samt overblik over ledige bure, dyrenes placering, køn, type og avlshistorik. Nedenfor følger nogle eksempler på, hvordan du kan bruge vores farm management løsning til din minkfarm, og hvilke fordele det giver dig.

Arbejdsplaner og arbejdsrutiner

GainOnline hjælper dine medarbejdere med at få overblik over deres arbejdsopgaver, idet de automatisk dukker op i app’en, og minder medarbejderen om dagens gøremål. Derudover er det nemt for dem at opdatere information via app’en eller selve stregkode systemet, så de skal foretage så få indtastninger så muligt. På den måde er der ikke opgaver, som glemmes i farten og medarbejderen kan bedre prioritere sin arbejdsdag.

Minkenes medicinforbrug og trivsel

Få overblik over alle igangværende, kommende og færdige behandlinger af dine minke. Du kan se, hvornår behandlingerne er foretaget og af hvem. Ydermere vil det fremgå af din opgaveliste for den pågældende dag, hvilken medicin samt hvilket behandlingsforløb den enkelte mink har brug for. Det sikrer en mere præcis medicinering og ikke mindst en reduktion i omkostningerne til medicinen.

Registrering af hændelser og døde minke

Med vores app, som er en del af farm management løsningen, kan du registrere døde minke, sygdomsudbrud, og andre hændelser i realtid, og dermed gribe ind i tide. Oplysningerne vil med det samme give dig information om, hvilken type mink, hvilken farm eller hvilket bur, der skal være særligt fokus på. Det giver dig information om dødeligheden ved forskellige typer og stammer, som er brugbar viden til den fremadrettede fremavl.  

Hurtig og sikker indrapportering

Du kan altid indtaste dine oplysninger, også selvom der ikke er net forbindelse. GainOnline kræver ingen software-installation, ingen vedligeholdelse og ingen sikkerhedskopier. Du vil altid have den seneste version. 

Udskrivning og deling af data

Du har altid adgang til dine data, da de nu er tilgængelige digitalt. Det betyder, at du kan give eksterne personer, såsom f.eks. dyrlægen eller medarbejdere, adgang til udvalgte data. De kan enten udskrives eller deles på sti-, stald- og gårdniveau. Det kan være vigtige informationer om medicinering, vejehold, diverse hændelser, klima informationer og arbejdsplaner. 

Denne hjemmeside anvender cookies, for at sikre dig den bedste oplevelse. Læse mere.