Fodervægt til svin

Få overblik over dine grises foder -og vandindtag

Høj tilvækst og en god fodringseffektivitet er de vigtigste parametre for at skabe god økonomi i smågrise- og slagtesvineproduktion. 70% af udgifterne i en slagtesvineproduktion går til foder, og der er derfor mange penge at spare, hvis du har den rette foderstrategi. Det kan vi hjælpe dig med, hvis du investerer i en af vores fodervægte til svin.

Nem at montere og vedligeholde

Fodervægten monteres nemt over foderautomaten, så der skal ikke foretages dyre konstruktionsændringer på kædebane eller foderautomat. Med vores fodervægt skal du blot bruge et 230 volts stik, og så er du hurtig i gang med at optimere dine dyrs foder- og vandindtag. Samtidig er fodervægten modstandsdygtig over for de kraftigste ammoniakdampe og rengøringsrutiner.

Sikker og præcis vejning

Da fodersammensætningen i foderblandingerne er vidt forskellig fra produktion til produktion, er vægtens vejebeholder designet således, at selv fintmalede fodertyper med højt fedtindhold kan skride problemfrit gennem plastkeglen. Vægten kan samtidig filtrere de mindste udefrakommende rystelser fra, og sikrer derved en helt nøjagtig vejning.

Får dine grise den rette foderblanding?

Fodervægten kan vha. trådløs teknologi ”snakke sammen” med analyseværktøjet GainOnline, og betjenes via app’en. Ved at sammenholde oplysninger om foder- og vandindtaget fra fodervægten, med grisenes vægt fra vores vægtløsning, får du præcise data om grisens tilvækst, og dermed også et overblik over virkningsgraden af dine foderblandinger. Det giver dig viden om, hvornår det er mest hensigtsmæssigt at skifte foderblanding for at opnå de bedste resultater. 

Kom nemt i gang med fodervægten

Du skal blot indtaste antallet af indsatte grise samt grisenes startvægt i app’en ved vejeholdets begyndelse, så er du i gang. Herefter registrerer fodervægten den tilførte mængde foder og vand, som tilgår vejeholdet. På baggrund af disse data får du et præcist og overskueligt overblik over grisenes FE-værdier.

Denne hjemmeside anvender cookies, for at sikre dig den bedste oplevelse. Læse mere.